Părerea ta!

6 comentarii la „Părerea ta!

  1. Comuna nostra se ridica si ea treptat ,locurile frumoase,cladiri renov,ate ,o oaza de lumina in acest colt de tara.Sper ca si locuitorii comunei sa ingrijeasca si sa contribuie la intretinerea ei. pe a spus:

    Comuna noastra se ridica si ea treptat,locurile frumoase,cladiri renovate,un parc unde sa infloreasca trandafirii,o oaza de lumina intr-un coltisor de tara.Felicitari d-lui primar pentru initiativa .

  2. Buna ziua, ma numesc Ignat Mihai,copil find am copilarit in Tinca si amintirile ma coplesesc Pot spune ca am pus o caramida doua la constructia caminului cultural-nu mai retin anul dar am avut o copilarie splendida -reamintesc cu drag -piata era in centru vis avis de farmacie unde farmacist la acea vreme era D-l Lazea -liceul tot in centru -baile 8 mai unde faceam baie in ciuda vartejurilor care a luat multe vieti-gara care acum arata groaznic acolo era centru de cu lumea exterioara, ani au trecut acum matur la 64 ani doresc sa revin in acest an la Tinca pe meleagurile strabunilor mei ramasi pe vecie in cimitirele comunei tinca As fi fost incantat sa vad mai multe imagini cu Tinca leaganul copilariei mele…doresc edililor sa insufle un aer nou -sa conserve comuna si sa puna in evidenta baile dar Dumnezeiesc -pentru prosperitatea comunei Tinca Cu stima si respect Mihai Ignat-0726105990

  3. locuitorii acestei comune merita tot, totusi suntem o comuna mare, una dintre cele mai mari din judet

  4. o comuna cu traditie si foarte ingbijiuta. nu am fost niciodata in zona dar vazand intamplator pozele din aceasta pagina si informatiile gasite voi face tot posibilul sa trec prin zona la primavara, mai ales ca observ ca este si hotel si un parc minunat. Neli – Brasov

  5. Degeaba spuneti ca aveti 3 curse zilnice de autobuz, daca nu dati informatii clare, actualizate: de la ce ore sunt cursele, unde sunt statiile. Asa ceva ar trebui sa fie pe site, ceva util!

  6. Buna ziua ma numesc Draghici Gheorghita si as dori sa rog locuitori comunei tinca sa ma ajute sa caut o persoane pe nume Gullas Gabriel daca cunoaste cnv aceasta persoana va rog frumos sa ma contactati la nr de telefon 0746620146 Multumesc frumos.

Lasă un răspuns